• Ομιλητής/τρια: Phillips David

  Διευθυντής, Program on Peace-building and Rights, Institute for the Study of Human Rights, Πανεπιστήμιο Columbia, Νέα Υόρκη
   
  Ο David L. Phillips είναι διευθυντής του Προγράμματος για την Οικοδόμηση της Ειρήνης και των Δικαιωμάτων στο Ινστιτούτο Μελέτης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Πανεπιστημίου Columbia της Νέας Υόρκης.

   Παλιότερα έχει εργαστεί ως ανώτερος σύμβουλος στη Γραμματεία των Ηνωμένων Εθνών ανώτερος σύμβουλος στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.
   Έχει διατελέσει επισκέπτης καθηγητής στο Κέντρο Μεσανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Harvard, εκτελεστικός διευθυντής του Διεθνούς Προγράμματος Ανάλυσης Συγκρούσεων του Πανεπιστημίου Columbia, διευθυντής του Προγράμματος για την Πρόληψη των Συγκρούσεων και την Οικοδόμηση της Ειρήνης στο American University, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης και ως καθηγητής στη Διπλωματική Ακαδημία της Βιέννης.

  Έχει επίσης διατελέσει ανώτερος συνεργάτης και αναπληρωτής διευθυντής του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων του ΚέντρουΠροληπτικής Δράσης, ανώτερος συνεργάτης στο Atlantic Council των Ηνωμένων Πολιτειών, ανώτερος συνεργάτης στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών, διευθυντής προγράμματος στο Διεθνές Ινστιτούτο Ερευνών για την Ειρήνη του Όσλο, πρόεδρος του Ιδρύματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κογκρέσου, και εκτελεστικός διευθυντής του Ιδρύματος Elie Wiesel.

  Ο κ Phillips είναι συγγραφέας τριών βιβλίων και περισσοτέρων από 100 άρθρα σε κορυφαία έντυπα, όπως οι New York Times, Wall Street Journal, Financial Times, International Herald Tribune,κ.ά.
   
   
   

ΟΜΙΛΙΕΣ