ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ

 

Τίτλος:

The future of the jobs
 

Ομιλητής:

Schveninger Catalina
 

Γλώσσα:

Αγγλική
 

Ημερομηνία:

09/07/2018
 

Διάρκεια:

22:54
 

Εκδήλωση:

SingularityU Day on Exponential Technologies at Demokritos: New Era, New Mindset!
 

Διοργανωτής:

ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, Singularity University
 

Χώρος:

ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος
 

Κατηγορία:

Εκπαίδευση
 

Ετικέτες

Θερινό Σχολείο 2018 , Singularity University
 
 
 
Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών “Δημόκριτος”, συνεχίζοντας μία μακρά παράδοση, διοργάνωσε από 2 έως 13 Ιουλίου 2018 το 53ο Θερινό Σχολείο προσανατολισμού και ενημέρωσης, που απευθύνεται σε πτυχιούχους και τελειόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ.
 
Την πρώτη εβδομάδα, τις πρωινές ώρες, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες γενικού θεματικού ενδιαφέροντος από διακεκριμένους επιστήμονες. Οι απογευματινές διαλέξεις κάλυψαν τις παρακάτω θεματικές περιοχές:
 
1. Επιστήμες Υγείας,
2. Πληροφορική,
3. Ενέργεια – Περιβάλλον – Ασφάλεια,
4. Νανοτεχνολογία και Συγχρονα Υλικά,
5. Υψηλές Ενέργειες, Πυρηνική Φυσική, Πυρηνική Τεχνολογία και Εφαρμογές.

Το Blod βιντεοσκόπησε και δημοσιεύει τις ομιλίες γενικού θεματικού ενδιαφέροντος και τις ομιλίες της θεματικής ενότητας "Νανοτεχνολογία και Σύγχρονα Υλικά".
 
Κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας του Θερινού Σχολείου έμφαση δόθηκε στην οικονομική διάσταση της γνώσης. Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου η SingularityU Greece φιλοξένησε στον Δημόκριτο μια Ημερίδα για τις Εκθετικές Τεχνολογίες, όπου συζητήθηκε η 4η Βιομηχανική Επανάσταση, τα έξι Ds που επηρεάζουν τον κόσμο, το μέλλον των θέσεων εργασίας και οι θέσεις εργασίας του μέλλοντος και πώς αυτές ευδοκιμούν σε έναν εκθετικά μεταβαλλόμενο κόσμο.
 
Η ημέρα έκλεισε με την Ημερίδα Μεταπτυχιακών Σπουδών με αναλυτική ενημέρωση για υπάρχοντα Μεταπτυχιακά και δυνατότητες υποτροφιών.
 
 • Global Head of Learning, Vodafone
  Η Catalina Schveninger προσχώρησε στην Vodafone ως Global Head of Learning στην έδρα της εταιρείας στο Λονδίνο το Μάρτιο του 2014. Η ομάδα της καθοδηγεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας, αναπτύσσοντας τις κρίσιμες δεξιότητες που είναι απαραίτητες για το σήμερα και το αύριο. Προηγουμένως, ήταν Διευθύντρια Ανρώπινων Πόρων της εταιρείας T Mobile στην Ολλανδία.
   
  Ξεκίνησε τη διεθνή της σταδιοδρομία ως HR το 2002 όντας μέλος του Human Resources Leadership Program της GE και αναλαμβάνοντας διάφορες θέσεις, συμπεριλαμβανομένης εκείνης της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού του τμήματος Security EMEA της GE.
   
  Είναι μητέρα 2 παιδιών και υποστηρίζει ένθερμα τη συμμετοχή και εξέλιξη των γυναικών σε οργανισμούς. Κατάγεται από τη Ρουμανία. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου. Έχει ζήσει και εργαστεί σε έξι χώρες.