ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ

 

Τίτλος:

The emergence of Africa-Based Crowdfunding Platform. How Europe can collaborate?
 

Ομιλητής:

Allen Kevin
 

Γλώσσα:

Αγγλική
 

Ημερομηνία:

21/09/2017
 

Διάρκεια:

14:30
 

Εκδήλωση:

Crowd Dialog Europe “United knowledge - Τhe next next”
 

Διοργανωτής:

Crowd Dialog Europe, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Crowdpolicy
 

Χώρος:

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
 

Κατηγορίες:

Οικονομία , Κοινωνικά θέματα
 

Ετικέτες

crowdfunding , crowdsourcing , crowdinnovation , δυναμική του πλήθους , Αφρική , Ευρώπη
 
 
 
Στις 21 Σεπτεμβρίου 2017 διοργανώθηκε στην Αθήνα το Crowd Dialog Europe 2017 “The next next“. Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Crowd Dialog Europe, την Εθνική Τράπεζα και την Crowdpolicy και θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής.
 
To συνέδριο Crowddialog Europe υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Συμμετείχαν εθνικοί εκπρόσωποι από 28 κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την επιχειρηματική και ακαδημαϊκή κοινότητα και την πολιτική προκειμένου να συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με τη συμμετοχή του πλήθους στην επίλυση προβλημάτων (Crowdsourcing).
 
Σκοπός του συνεδρίου ήταν να γίνει συζήτηση για τη δυναμική του πλήθους καθώς και τους τρόπους με τους οποίους οι μεθοδολογίες του Crowdsourcing μετασχηματίζουν υφιστάμενες διαδικασίες και τεχνολογίες, με επιπτώσεις σε κράτη, επιχειρήσεις και οργανισμούς.
 
Το next next σηματοδοτεί τη νέα οικονομική εποχή, όπου μπορούμε να οικοδομήσουμε σε βιώσιμη, καινοτόμο, εξωστρεφή και συνεργατική βάση, βασισμένοι στην τεχνολογία, αντανακλώντας τη δύναμη και την συμμετοχή των πολλών στην πράξη. Οι μεθοδολογίες crowdfunding, crowdsourcing και crowdinnovation είναι μερικά από τα εργαλεία που διαθέτει η νέα επιχειρηματική εποχή, και μπορούν να παρέχουν συμπληρωματικές λύσεις, όχι μόνο για την ελληνική κατάσταση, αλλά και για την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια οικονομία.
 
  • Director, African Crowdfunding Association
    Ο Kevin Allen είναι Διευθυντής της African Crowdfunding Association και, παράλλλα, εργάζεται στο Wealth Migrate. Ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ίδρυσης της African Crowdfunding Association, ενός οργανισμού που στοχεύει να εμπλέξει τις πλατφόρμες Crowdfunding, τις ρυθμιστικές αρχές και τις κοινότητες της Αφρικής στην αξιοποίηση του Crowdfunding για να τονωθεί η οικονομία και να αλλάξει το επιχειρηματικό τοπίο στην Αφρική. Είναι κάτοχος πτυχίου BPharm από το Rhodes University και MBA (Cum Laude) από το NMMU Business School.