ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ

 

Τίτλος:

Βιώσιμη Κοινωνική Επιχειρηματικότητα
 

Ομιλητής:

Τζαμαρέλος Γεράσιμος
 

Γλώσσα:

Ελληνική
 

Ημερομηνία:

11/09/2017
 

Διάρκεια:

92:20
 

Εκδήλωση:

Βιώσιμη Κοινωνική Επιχειρηματικότητα
 

Διοργανωτής:

Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας - INNOVATHENS
 

Χώρος:

Innovathens
 

Κατηγορία:

Οικονομία
 

Ετικέτες

κοινωνική επιχειρηματικότητα , κοινωνική επιχείριση , επιχειρηματικό μοντέλο , μάρκετινγκ , χρηματοδότηση , νομικό πλαίσιο , φορολογικό πλαίσιο , οικονομική κρίση , Ελλάδα
 
 
 
Το ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης, διοργάνωσε, σε συνεργασία με το INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, σεμινάριο με θέμα «Βιώσιμη Κοινωνική Επιχειρηματικότητα».
 
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν βασικές έννοιες που πλαισιώνουν την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και να ενημερωθούν για πετυχημένες Κοινωνικές Επιχειρήσεις, που λειτουργούν στην Ελλάδα της Οικονομικής Κρίσης. Επίσης, αναπτύχθηκαν δεξιότητες που βελτιώνουν την συνεργασία και την αποτελεσματική επικοινωνία μέσα σε ομάδες.
 
Θεματολογία:
• Κοινωνική Επιχειρηματικότητα
• Ανάπτυξη Επιχειρηματικού Μοντέλου
• Μάρκετινγκ Κοινωνικών Επιχειρήσεων
• Νομικό & φορολογικό Πλαίσιο Κοινωνικών Επιχειρήσεων
• Πηγές Χρηματοδότησης
 
Εισηγητής: Γεράσιμος Τζαμαρέλος,PhD.
Ο κ. Γεράσιμος Τζαμαρέλος είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ και Πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή. Είναι Έμπειρος και Εγκεκριμένος Καθηγητής επιχειρηματικών σεμιναρίων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και Δημόσιων Οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Marketing και Επιχειρηματικότητας.
 
  • Δρ Marketing Management
    Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ και Πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή. Πραγματοποίησε τη Διατριβή του στο Πανεπιστήμιο του McGill στον Καναδά. Έχει εργαστεί ως Διευθυντής Μάρκετινγκ και Διαφήμισης σε Εκδοτικούς Οργανισμούς. Το 2008, ίδρυσε την Διαφημιστική εταιρία "Gelma Advertising & Consulting". Έχει τιμηθεί για θέματα δημιουργικού σχεδιασμού. Έμπειρος και Εγκεκριμένος Καθηγητής επιχειρηματικών σεμιναρίων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και Δημόσιων Οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Marketing και Επιχειρηματικότητας.