ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ

 

Τίτλος:

The US politics under Donald Trump
 

Ομιλητές:

Steineger Chris ,
Καιρίδης Δημήτρης
 

Γλώσσα:

Αγγλική
 

Ημερομηνία:

04/04/2017
 

Διάρκεια:

47:05
 

Εκδήλωση:

The US politics under Donald Trump (ομιλία)
 

Διοργανωτής:

Δίκτυο Ναυαρίνο, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Fulbright.
 

Χώρος:

Δίκτυο Ναυαρίνο, Θεσσαλονίκη
 

Κατηγορίες:

Διεθνείς Σχέσεις , Πολιτική
 

Ετικέτες

Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής , ΗΠΑ , αμερικανική κυβέρνηση , αμερικανικές εκλογές 2016 , Ντόναλντ Τραμπ ,  Donald Trump
 
 
 
Ομιλία με θέμα “The US politics under Donald Trump” έδωσε, την Τρίτη 4 Απριλίου, στο Δίκτυο Ναυαρίνο στη Θεσσαλονίκη, ο πρώην Πολιτειακός Γερουσιαστής του Κάνσας Chris Steineger.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Δημήτρης Καιρίδης, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο & Διευθυντής του Δικτύου Ναυαρίνο.

O Christ Steineger βρίσκεται στην Ελλάδα με την ιδιότητα του Fulbright Specialist και με σκοπό να πραγματοποιήσει μια σειρά από διαλέξεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Πανεπιστήμιο Κορίνθου, στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (ΙΔΙΣ), στο Institute of Diplomacy and Global Affairs του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και στο Δίκτυο Ναυαρίνο.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Δίκτυο Ναυαρίνο, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Fulbright.


Η βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης έγινε από τους διοργανωτές. Το Blod ευχαριστεί θερμά το Δίκτυο Ναυαρίνο για την παραχώρηση του video.

 
 • πρώην Πολιτειακός Γερουσιαστής του Κάνσας ΗΠΑ
  Ο Chris Steineger είναι πρώην Πολιτειακός Γερουσιαστής του Κάνσας των ΗΠΑ και εκπροσώπησε την 6η Περιφέρεια, Kansas City, από το 1997 έως το 2013. Είναι επίσης επισκέπτης προσκεκλημένος ομιλητής σε Πανεπιστήμια και Πρεσβείες των ΗΠΑ στο εξωτερικό. Ο Steinegerς είναι πολυταξιδεμένος και έχει επισκεφθεί περισσότερες από 50 χώρες, της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης , της Μέσης Ανατολής, και της Νοτιοανατολικής Ασίας, μεταξύ των οποίων τηνΙνδία, την Κίνα, το Μεξικό και την Κούβα.Σήμερα ασχολείται με  τη διαχείρηση εταιρειών ενοικιάσεως ακινήτων, οι οποίες ειδικεύονται στην αποκατάσταση ιστορικών κτιρίων.
   
 • Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής, Πάντειο Πανεπιστήμιο - Διευθυντής, Δίκτυο Ναυαρίνο
  O Δημήτρης Καιρίδης είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το Fletcher School of Law and Diplomacy, Tufts University. Στο παρελθόν, δίδαξε στα πανεπιστήμια Μακεδονίας, Fletcher/Tufts και Harvard. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στο σημείο τομής των διεθνών σχέσεων με τη συγκριτική πολιτική, με έμφαση στην ανάλυση της εξωτερικής πολιτικής των κρατών.
   
  Είναι διευθυντής του Δικτύου Ναυαρίνο στη Θεσσαλονίκη, των Διεθνών Θερινών Σεμιναρίων της Ολυμπίας και επιστημονικός σύμβουλος στο Ίδρυμα Κωνσταντίνου Γ. Καραμανλή.