ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ

 

Τίτλος:

Εφαρμογή Ευρωπαϊκής χρηματοδότησης στο μεταναστευτικό
 

Ομιλητής:

Μαρκετάκης Πάνος
 

Γλώσσα:

Ελληνική
 

Ημερομηνία:

03/02/2017
 

Διάρκεια:

13:21
 

Εκδήλωση:

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο "Διαχείριση Κρίσεων στον τομέα της Υγείας"
 

Διοργανωτής:

Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Κρίσεων στον τομέα της Υγείας
 

Χώρος:

Ξενοδοχείο Divani Caravel
 

Κατηγορία:

Υγεία / Ποιότητα ζωής
 

Ετικέτες

διαχείριση κρίσεων , υγεία , Ευρωπαϊκή Ένωση , χρηματοδότηση , μετανάστευση , Νότια Ευρώπη
 
 
 
Tο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Διαχείριση Κρίσεων στον Τομέα Υγείας», διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα Υγείας. Η επιστημονική αυτή Συνάντηση πραγματοποιήθηκε από 3 έως 5 Φεβρουαρίου 2017, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.
 
Σκοπός τoυ 4ου Πανελλήνιου Συνεδρίου «Διαχείριση Κρίσεων στον Τομέα Υγείας» ήταν η παρουσίαση όλων των δεδομένων και η συζήτηση πάνω σε αυτά που αφορούν τις έκτακτες καταστάσεις στον Τομέα Υγείας και τα υποσυστήματα αυτού κάτω από τις σημερινές συνθήκες της οικονομικής κρίσης και του περιορισμού διαχείρισης των πόρων. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου καταξιωμένοι ομιλητές ανέπτυξαν τις πλέον σημαντικές εξελίξεις σε τομείς όπως η μεταρρύθμιση του ΕΣΥ, η αναδιοργάνωση της πρωτοβάθμιας υγείας, οι επιπτώσεις στον Τομέα Υγείας από την είσοδο παράτυπων μεταναστών και προσφύγων (εφαρμογή Συνθήκης Γενεύης) και οι επιπτώσεις χρόνιων και ειδικών νοσημάτων στον πληθυσμό σε συνθήκες οικονομικής κρίσης.

Το blod βιντεοσκόπησε και δημοσιεύει τις 2 πρωινές στρογγυλές τράπεζες της πρώτης ημέρας. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεδρίας "Η διαχείριση του φαινόμενου της μετανάστευσης στις χώρες της Νότιας Ευρώπης - ο διεθνής ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης".
 
  • Ταξίαρχος, Διευθυντής Υπηρεσία Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη