ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

Το www.blod.gr είναι ιστότοπος μη κερδοσκοπικός, ανοιχτός σε κάθε χρήστη του διαδικτύου. Δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία και δαπάνες του «Ιδρύματος Μποδοσάκη», στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την προαγωγή της Παιδείας στην Ελλάδα, και φιλοξενεί βιντεοσκοπημένες διαλέξεις, ομιλίες και ανακοινώσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα της επιστημονικής και πνευματικής ζωής.

Τα πνευματικά δικαιώματα των περιεχομένου των κάθε είδους ομιλιών που φιλοξενούνται, καθώς και των συνοδευτικών διαφανειών, ανήκουν στους εκάστοτε ομιλητές, οι οποίοι - όπως και οι διοργανωτές των εκδηλώσεων στο πλαίσιο των οποίων έλαβαν χώρα - έχουν παραχωρήσει ειδική έγγραφη άδεια για την βιντεοσκόπηση και την ανάρτησή τους στο blod.gr

Οι βιντεοσκοπήσεις και η τεκμηρίωση των ομιλιών γίνονται από την ομάδα υλοποίησης του ιστοτόπου και τα δικαιώματα των οπτικοακουστικών αυτών καταγραφών, καθώς και των κάθε είδους συνοδευτικών πληροφοριών, ανήκουν στο «Ίδρυμα Μποδοσάκη». Απαγορεύεται ρητά η με οποιαδήποτε μέθοδο αντιγραφή, μεταφόρτωση, απομαγνητοφώνηση και αναδημοσίευση του συνόλου ή μέρους των ομιλιών, καθώς και των κάθε είδους συνοδευτικών πληροφοριών, από τους χρήστες του παρόντος δικτυακού τόπου.

Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των χρηστών που εγγράφονται στους καταλόγους παραληπτών των ειδικών ειδοποιήσεων δημοσίευσης νέων θεμάτων και του ηλεκτρονικού newsletter του ιστοτόπου, χρησιμοποιούνται μόνο για το σκοπό για τον οποίο συλλέγονται. Κατ’ εξαίρεση οι διευθύνσεις αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν, αποκλειστικά και μόνο, για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων για τη δραστηριότητα του «Ιδρύματος Μποδοσάκη» ή προσκλήσεων σε επιστημονικές ή πολιτιστικές εκδηλώσεις που αυτό διοργανώνει.